fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw steelt geld van beste vriendin en koopt auto

De politie van het ressort Munder heeft op dinsdag 10 juli de 38-jarige Bidyadhari D. ingesloten voor diefstal. De vrouw wordt ervan verdacht een geldbedrag van haar vriendin te hebben gestolen.

Bidyadhari heeft samen met haar vriendin op maandag 2 juli US$ 3800 afgehaald voordat zij richting een cambio reden. Onderweg kreeg de vriendin bandenpech. Zij stapte uit haar voertuig om de lekke band te verwisselen. Bij de cambio aangekomen, bleek het geld niet in haar te zijn. Zij confronteerde Bidyadhari ermee en waarschuwde haar dat ze de politie zou inschakelen.

Bidyadhari kwam op een gegeven moment overeen met haar vriendin dat die haar grondig mocht onderzoeken in plaats van de politie in te schakelen. Het geld was echter nergens te vinden.

OOK INTERESSANT
Minister Dasai: “Kleinschalige goudsector moet bewust worden gemaakt van gevaar cyanide

Een week later kocht Bidyadhari een auto. De vriendin vond dat vreemd en deed toch nog aangifte tegen haar.

Uit het politieonderzoek bleek dat Bidyadhari het geld heeft weggenomen. Met een deel van het gestolen geld heeft zij auto gekocht. Een deel heeft ze overgemaakt naar familieleden in Guyana. Het resterend deel wisselde zij om. De SRD 8.400 en de auto zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.(GFC)