fbpx
Vrouw steekt ex-man in zijn hals

GFC NIEUWS- De 25-jarige Stacy L. is op 1 september door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten aangehouden voor onder andere poging tot doodslag en zware mishandeling.

Zij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Stacy heeft haar ex-partner in zijn halsstreek verwond met een scherpvoorwerp.

De politie is al geruime tijd bezig een slepende ruzie tussen Stacy en haar ex-man te beslechten. Volgens een verklaring van de man deed hij het adres van Stacy aan om informatie op te vragen over hun twee kinderen. terwijl hij in zijn auto zat, werd hij door haar met een scherp voorwerp in de halsstreek gestoken.

Volgens het slachtoffer heeft hij haar geen enkele aanleiding daartoe gegeven. Stacy verklaarde dat het slachtoffer haar aanviel en dat zij zich verdedigde. Het slachtoffer werd in eerste instantie opgenomen op de afdeling Intensive Care van het ziekenhuis. Zijn situatie is intussen zodanig verbetert dat hij nu op de ziekenzaal ligt.

De politie doet een oproep aan ex-partners om in contact te treden met het Bureau Familie Rechterlijke Zaken (BUFAZ) als zij kinderen met elkaar hebben en zaken met betrekking tot die kinderen niet vlot verlopen. BUFAZ is gevestigd op het terrein van het ministerie van Justitie en Politie. Via het telefoonnummer 427197 kunt u in contact worden gebracht met het BUFAZ

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.