fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw stapt naar de rechter omdat vriend na 8 jaar daten geen huwelijksaanzoek doet

GFC NIEUWS- Een vrouw heeft haar vriend voor het gerecht gesleept, omdat de man weigert om met haar te trouwen na een relatie van 8 jaar.

De vrouw uit Zambia haalde deze week in de rechtszaal aan dat de man had beloofd dat hij met haar zou trouwen; echter na 8 jaar ziet ze nog niets gebeuren, schrijft Canoe.

Gertrude Ngoma, 26, uit Ndola, Zambia, besloot een rechtszaak aanhangig te maken, omdat ze moe is van het wachten en ook omdat haar 28-jarige vriend, Herbert Salaliki, vaker sms-berichten stuurt voor een andere vrouw.

“Ik ben moe van het wachten en begin te twijfelen aan zijn loyaliteit. Ik eis van hem dat hij zich aan zijn woord houdt en duidelijk maakt hoe verder. Ik kan niet eeuwig op hem blijven wachten,” zei de gefrustreerde vrouw in de rechtszaal. Het koppel heeft een kind samen dat wordt opgevoed door de moeder van Ngoma.

OOK INTERESSANT
Surinaamse geboorteakten nu online

Salaliki zegt dat hij met haat wil trouwen, maar het zich niet kan veroorloven ondanks hij eerder een bruidsschat aan de familie gaf. Waarom het koppel niet samenwoont, is niet duidelijk.

Volgens rechter Evelyn Nalwize kan de rechtbank nu niets doen voor Ngoma, omdat het koppel formeel niet getrouwd is.