fbpx

'Vrouw staat aan de poort van de hemel maar wordt geweigerd door God'

GFC NIEUWSREDACTIE- Een vrouw die tijdelijk stierf, gelooft dat ze in het hiernamaals een mensachtig figuur heeft ontmoet die ze interpreteerde als God.

Susannah stierf tijdelijk na een val en een klap tegen haar hoofd. Voordat ze door ambulancepersoneel werd gereanimeerd, denkt Susannah dat ze het antwoord heeft gekregen op de eeuwenoude vraag: ‘wat gebeurt er als je sterft’, schrijft Express.

Susannah gelooft dat ze een glimp van het hiernamaals heeft gezien en een mensachtig figuur. Het wezen was volgens haar volledig gemaakt van licht, dat controleerde of ze het hiernamaals binnenging of niet.

Susannah schreef over de Near Death Experience Research Foundation: “Hij was erg slim en leek menselijk, maar was het niet. Het was heel moeilijk om het te zien. Hij was blij me te zien, maar vond dat ik er niet moest zijn. Hij sprak niet, maar ik voelde aan wat hij zei.”

Ze vervolgt: “hij zei dat hij zou gaan vragen wat hij moest doen – of ik erbij moest zijn. Ik wachtte buiten de ingang alsof ik zweefde in de liefde. Het was zo mooi en zo perfect. Ik had nog nooit zoiets gevoeld en was gewoon in de absolute ‘hemel’ en wilde niet dat het ooit zou eindigen. Ik voelde me volkomen geliefd en dat er nooit iets ergs kon gebeuren. Dit leek lang te duren.

BEKIJK OOK
42-jarige motorfietser doodgereden door vrachtwagen

“Toen kwam de persoon terug en zei dat het hem speet, maar dat het niet mijn tijd was, het was de verkeerde tijd. Ik was absoluut kapot. Ik ging snel terug naar mijn lichaam en mijn gedachten waren: ‘Oh nee, terug naar deze vreselijke wereld.'”

Hoewel Susannah gelooft dat haar ervaring het bewijs is van het hiernamaals, stellen onderzoekers dat het levendige zicht in feite geassocieerd wordt met een toename van hersenactiviteit als iemand sterft.

Onderzoekers van de Universiteit van Michigan kwamen tot deze conclusie nadat ze klinisch een hartstilstand hadden geïnduceerd bij ratten terwijl ze tegelijkertijd hun hersenactiviteit volgden.

Foto: Davide Cantelli