Vrouw slaat partner met laptop op hoofd in vliegtuig, “omdat hij naar andere vrouw keek”

GFC NIEUWS-Een onhandelbare vrouwelijke passagier werd verwijderd uit een toestel van American Airlines op de Miami Internationale Luchthaven nadat ze haar partner op zijn hoofd sloeg met een laptop, omdat de man naar een andere vrouwe keek.

Het schokkend incident werd vastgelegd door een andere passagier die de video deelde op Twitter en YouTube. De video’s zijn meer dan 10 miljoen keer bekeken.

In de video is de stem van de vrouw, die door de politie is geïdentificeerd als Tiffany McLemore, te horen die de man ervan beschuldigt dat hij lonkte naar een andere vrouw.

“Wil je naar andere f***ing vrouwen kijken, n*****?” gilde McLemore. “Nee, f*** you! Je gaat niet naar andere vrouwen kijken en mij wijsmaken dat je dat niet doet.”

Toen een crewlid haar erop attendeerde dat een kind achter haar zat, antwoordde ze: “Ja, ik weet het. Ik heb afgestemd met het f***ing kind.”

McLemore werd gevraagd om haar tas naar voren te brengen, maar ze negeerde het verzoek en schold haarr partner verder uit, waarop de man zei dat hij haar molesteert en dat ze onhandelbaar is.

De man stond vervolgens op, maar werd achtervolgd door de vrouw die schreeuwde “oh, ik molesteer je? Ik molesteer je?” voordat ze hem op het hoofd sloeg met de laptop en hem enkele vuistslagen toebracht.

De vrouw kon niet worden opgepakt door de politie, omdat ze de plek had verlaten toen ze uit het vliegtuig stapte.

Ze neemt haar telefoon niet op en haar partner weigert een klacht in te dienen.

Overige berichten