fbpx
Vrouw raakt zwanger van verloofde met valse naam die loog over zijn vruchtbaarheid

GFC NIEUWS- Een man die zijn verloofde liet geloven dat hij een alleenstaande brandweerman was en daarna loog dat hij onvruchtbaar was, is opgesloten voor fraude.

De 39-jarige man uit Engeland deed zich voor als James Scott, maar heette in werkelijkheid Greg Wilson, die ook nog gehuwd was en kinderen had met zijn vrouw.

Coleen Greenwood ontmoette de man drie jaar geleden en na twee maanden verloofden ze. Hij hield haar voor dat hij een vasectomie had ondergaan als gevolg van teelbalkanker.

Het koppel ging kort na de verloving samenwonen en de vrouw raakte zwanger. Greg deed haar geloven dat vanwege zijn werkschema zij elkaar enkele dagen in de week niet zouden kunnen zien. Wat ze niet wist was dat hij een dubbel leven leidde.

Ondertussen was Coleen bevallen van een zoon, die nu de ‘valse’ achternaam van zijn vader draagt.

Nadat hij hun huwelijk twee keer had verschoven, ging de zus van de vrouw op onderzoek uit en ontdekte al gauw dat de 39-jarige man een notoire leugenaar was. Hij had niet alleen zijn naam vervalst, maar ook valse documenten opgemaakt en geprobeerd een huis van ruim US$ 1,7 miljoen te kopen.

Toen Greg met zijn leugens werd geconfronteerd, stapte hij in zijn auto, reed weg en keerde niet terug naar Coleen.

Coleen volgde de rechtszitting deze week via een videolink.

Greg werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)