fbpx

Vrouw probeert drugs cellenhuis in te smokkelen

Charleen C. (24) werd maandag aangehouden door de politie van Latour met in haar bezit een hoeveelheid drugs. De vrouw wordt ervan verdacht meermalen te hebben geprobeerd drugs het cellenhuis van Latour binnen te smokkelen.

Bij de eerste keer werd zij op heterdaad betrapt en gooide het spul naast de vuilnistonnen voor het politiebureau. Charleen werd aangehouden, verhoord en na een ernstige waarschuwing heengezonden.

Zij heeft deze handeling vaker herhaald, maar kon ontkomen aan haar aanhouding. Op maandag 18 december poogde Charleen wederom drugs naar het cellenhuis over te brengen via het terrein van de politie. Zij werd wederom betrapt en probeerde te vluchten.

OOK INTERESSANT
Regering komt met toelage voor gespecialiseerd zorgpersoneel om vertrek naar het buitenland tegen te gaan

De politie zette de achtervolging in en hield haar aan in gezelschap van haar vriendin ene Caroline J. Bij het verhoor verklaarde Charleen haar behoefte te willen doen op het terrein van de politie.

De drugs die ze bij zich had, zijn beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide dames ingesloten, laat de PR van het KPS weten.(GFC)