fbpx
Vrouw ontwaakt in ziekenhuis en ontdekt dat stalker haar hand vasthoudt

GFC NIEUWS- Een vrouw werd na een operatie in een ziekenhuis wakker om te ontdekken dat haar stalker naast haar bed zat, terwijl hij haar hand vasthield.

Craig Smith overtuigde het personeel van Royal Derby Hospital in het Verenigd Koninkrijk dat hij de broer was van de vrouw.

Smith stalkte de vrouw echter al maanden en volgens een beschermingsbevel mocht hij haar niet contacten en absoluut niet in haar omgeving zijn, laat staan haar hand vasthouden.

Sarah Allen had een relatie met Smith, maar het koppel ging in 2016 uit elkaar.

Hierna werd de man 15 keer opgepakt voor het lastigvallen van de vrouw. In 2017 vroeg de vrouw een beschermingsbevel aan en mocht hij drie jaar lang absoluut geen contact met haar hebben.

Echter toen hij in 2019 erachter kwam dat de vrouw een nieuwe partner kreeg, begon het stalken weer.

Op 4 juni van het afgelopen jaar belde hij de vrouw op en zei: Ik ga je van huis uit achtervolgen en je aanrijden.”

Op 8 augustus moest de vrouw een operatie ondergaan in het ziekenhuis.

Toen ze later op de avond wakker werd, hield hij haar hand vast.

Smith is veroordeeld tot 15 maanden celstraf.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.