Vrouw ontdekt dat ‘stinkende auto’ een bizar geheim verbergt onder motorkap

GFC NIEUWS- Holly Persic uit Pittsburgh, VS, belde haar man over een vreemde geur die ze rook toen ze hun Kia startte nadat deze drie dagen buiten had gestaan.

Hij zei dat ze even onder de motorkap moest kijken, en dat deed ze. Wat ze daar aantrof, waren niet minder dan 200 walnoten, gemengd met gras, die in de motorruimte gepropt waren door eekhoorns.

De eekhoorns hadden niet alleen de auto van het gezin belaagd, maar ook hun pick-up. Daar kwam Chris achter toen hij met zijn truck bij de garage stond, net nadat hij door zijn vrouw was gebeld over de Kia. Zijn auto moest naar de garage gesleept worden, omdat er delen van de benzineaanvoer waren doorgebeten.

Het komt regelmatig voor dat auto’s worden belaagd door knaagdieren, vooral in deze tijd van het jaar. “Om een lang verhaal kort te maken: als je jouw auto buiten parkeert, controleer dan af en toe hoe het eraan toegaat onder de motorkap”, zei Chris op Facebook.

Het mooiste aan dit verhaal is dat hij onlangs het verzoek kreeg om zijn walnotenboom te kappen. “Je weet wat ze zeggen, toeval bestaat niet…”, aldus Chris.

Overige berichten