Vrouw onderweg naar begrafenis vader verkracht

GFC NIEUWS- Een vrouw in de VS die voorbereidingen trof om de begrafenis van haar vader in Canada bij te wonen, werd in een hotel verkracht door een vreemde man.
De vrouw vertelt dat ze in een hotel vertoefde om de volgende dag af te reizen naar Canada voor de begrafenis van haar vader die drie dagen ervoor was overleden.
Omdat haar paspoort nog niet in orde was, moest ze een dag in het hotel logeren. Ze besloot die avond om bij de bar van het hotel een glas wijn te bestellen.
“Ik was zo verdrietig om het overlijden van mijn vader en besloot in de namiddag om een glas wijn te drinken, vertelt de 25-jarige vrouw.
Terwijl ze in de lobby zat, kwam een goedgeklede man haar tegemoet en die bood aan om haar iets te drinken te kopen.
“Ik zei van ja, omdat hij niet met me flirtte, maar heel beleefd vroeg of hij me iets te drinken kon aanbieden.”
De volgende ochtend werd ze wakker in een vreemde kamer. “Mijn hele lichaam deed pijn en had sigarettenbrandmerken op mijn armen en benen. Toen ik voor mij keek, zag ik hem naar me staren, terwijl hij zich aankleedde, waarna hij de kamer verliet.”
Het slachtoffer deed aangifte, maar volgens de politie zal het moeilijk zijn om de dader op te sporen, omdat er geen camerabeelden zijn. Ook heeft ze helemaal geen informatie over hem.

Overige berichten