fbpx
Vrouw mogelijk door partner vermoord in woning

GFC NIEUWS- Een vrouw van Dominicaanse afkomst werd dinsdagmiddag dood aangetroffen in een huurwoning aan de Irsillastraat, een zijstraat van de Evitastraat (Uitvlugt).

Het lijk werd in verre staat van ontbinding aangetroffen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de vrouw door haar partner om het leven is gebracht.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de buren, althans de eigenaar van het huurhuis die op hetzelfde perceel woont, enkele dagen terug een gegil hoorde van de vrouw. Sinds toen is het slachtoffer niet meer gezien in de woning.

De volgende dag zag de verhuurder geen van de twee voertuigen van de huurders en zij ging gevoegelijk ervan uit dat ze niet thuis waren. Afgelopen weekend is een andere vrouw daar geweest en heeft zij enkele spullen uit de woning meegenomen. Echter is de huurder dan een week niet gezien. Dit was de aanleiding voor de verhuurder om buiten de woning te inspecteren. Op een gegeven moment nam zij een onaangename geur waar, die vanuit de woning kwam.
Zij vermoedde dat er iets mis was en waarschuwde de politie hierover.

Het huis, dat potdicht was, werd door de politie geopend en in één van de slaapkamers werd het lijk van de vrouw op een bed aangetroffen. Het ontzielde lichaam, waarvan alleen de benen te zien waren, was met een hoop kleding bedekt.

Het huis was overhoop gehaald en er lagen scherven op de vloer. De vrouw was half gekleed. Gezien de situatie van de woning kan met alle zekerheid gezegd worden dat er sprake is van een misdrijf.

Het onderzoek duurt voort.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…