fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw mogelijk door partner vermoord in woning

GFC NIEUWS- Een vrouw van Dominicaanse afkomst werd dinsdagmiddag dood aangetroffen in een huurwoning aan de Irsillastraat, een zijstraat van de Evitastraat (Uitvlugt).
Het lijk werd in verre staat van ontbinding aangetroffen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de vrouw door haar partner om het leven is gebracht.
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de buren, althans de eigenaar van het huurhuis die op hetzelfde perceel woont, enkele dagen terug een gegil hoorde van de vrouw. Sinds toen is het slachtoffer niet meer gezien in de woning.
De volgende dag zag de verhuurder geen van de twee voertuigen van de huurders en zij ging gevoegelijk ervan uit dat ze niet thuis waren. Afgelopen weekend is een andere vrouw daar geweest en heeft zij enkele spullen uit de woning meegenomen. Echter is de huurder dan een week niet gezien. Dit was de aanleiding voor de verhuurder om buiten de woning te inspecteren. Op een gegeven moment nam zij een onaangename geur waar, die vanuit de woning kwam.
Zij vermoedde dat er iets mis was en waarschuwde de politie hierover.
Het huis, dat potdicht was, werd door de politie geopend en in één van de slaapkamers werd het lijk van de vrouw op een bed aangetroffen. Het ontzielde lichaam, waarvan alleen de benen te zien waren, was met een hoop kleding bedekt.
Het huis was overhoop gehaald en er lagen scherven op de vloer. De vrouw was half gekleed. Gezien de situatie van de woning kan met alle zekerheid gezegd worden dat er sprake is van een misdrijf.
Het onderzoek duurt voort.

OOK INTERESSANT
Hoogbejaarde man en vakantieganger beroofd in woning