fbpx

Vrouw ‘moet 7 uren op beplaste vliegtuigstoel zitten nadat cabinepersoneel haar toegang tot het toilet weigerde’

GFC NIEUWS- Een vrouw beweert dat ze gedwongen was om zeven uren te zitten in haar eigen urine tijdens een vlucht, nadat het cabinepersoneel haar de toegang tot het toilet weigerde.

De 26-jarige vrouw vloog terug naar Dublin Airport vanuit Bogota in Colombia met een toestel van Air Canada.

Tijdens de eerste helft van de reis van Bogota naar Toronto liep de vlucht een vertraging op van ruim twee uren.

De vrouw zei het personeel een paar keer dat ze dringend gebruik moest maken van het toilet, maar steeds werd geweigerd en moest ze terug naar haar plaats.

Ze vertelt: “Ik heb vier keer gevraagd over een periode van twee uren als ik gebruik mocht maken van het toilet, maar ik werd steeds naar mijn plaats teruggestuurd, ondanks ik aan het personeel doorgaf dat het dringend was en dat ik vreesde dat ik het in mijn broek zou doen.”

BEKIJK OOK
Politietop Regio Midden in spoedoverleg bijeen

“Heel onbeschoft werd aan mij gezegd dat ik terug moest naar mijn plek en uiteindelijk plaste ik in mijn broek.”

De verontwaardigde vrouw zegt dat ze daarna zeven uur lang in haar eigen urine moest zitten en werd ze straal genegeerd door het cabinepersoneel.

Toen het vliegtuig een tussenstop maakte in Toronto was, was de vrouw genoodzaakt om een hotel op te zoeken om zich op te frissen en schone kleren aan te doen.

Ze heeft haar misnoegen over het incident doorgespeeld aan Air Canada die haar verontschuldiging aanbood en de vrouw een voucher aanbood ter waarde van ongeveer US$ 390.

De vrouw is echter niet tevreden met de verontschuldiging en vindt dat er opgetreden moet worden tegen het cabinepersoneel.