fbpx

Vrouw midden in de nacht op brutale wijze beroofd met houwer op haar buik

GFC NIEUWS- Een vrouw is rond drie uur vannacht op zeer brutale wijze in haar huis beroofd. Volgens de dochter van het slachtoffer is ook de hond van haar moeder vergiftigd. Ook de honden van de buren hebben gif gekregen van criminelen.

“Ze hebben het dievenijzer van de achterste slaapkamer opengebroken, shutters weggehaald en zijn naar binnen gegaan”, schrijft het familielid op sociale media.

“Ze hebben haar tv en mobiel uit de woonkamer gesjouwd naar buiten, zijn daarna bij mama in de kamer gegaan en hebben haar toen wakker gemaakt met een houwer op haar buik”.

De vrouw werd vervolgens vastgebonden door de criminelen en vroegen naar geld, legt ze verder uit.

“Mama gaf ze SRD 1500,- maar ze namen geen genoegen daarmee. Ze heeft ze toen rustig uitgelegd dat haar kinderen inkopen voor haar doen en dat dat alle geld in huis is. Ze gooiden alle kleren op de grond en vonden enkele sieraden van mama er tussen”.

BEKIJK OOK
Onderwijzeres die wordt bedreigd met lekken sensuele videobeelden heeft slapeloze nachten

“Ze zijn toen uit de kamer gegaan. Ze heeft de kamerdeur van binnen opgesloten en heeft mij toen huilend opgebeld. De politie was er binnen 10 minuten. Wij kwamen daarna aangereden. Mama is in het ziekenhuis, ze zijn bezig met testen want ze heeft pijn op de borst”, aldus de dochter van het slachtoffer op sociale media.

Het is de verwachting dat het KPS in een later stadium meer specifieke details verstrekt over het geweldsincident dat plaatsvond in ons land.