fbpx

Vrouw met nare lichaamsgeur bezorgt collega’s misselijkheid en hoofdpijn

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een vrouw die werkt op een kantoor in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo is er niet van op de hoogte dat er al een paar weken over haar gênant probleem wordt geklaagd.

Twee collega’s die een redelijk goede vriendschapsband met haar hebben opgebouwd, hebben de dertiger op subtiele wijze hints gegeven dat er een erg nare geur komt uit haar mond.

Maar waarschijnlijk komt de stank ook door haar lichaamszweet.

Aan het roddelslachtoffer is gevraagd of zij dagelijks deodorant en mondwater gebruikt, waarop ze bevestigend heeft geantwoord.

Een lid van het VrouwenCollectief (KIVC) dat op de hoogte is gebracht van deze onaangename kwestie vertelt aan GFC Nieuws dat de dame nooit eerder onwelriekende geuren heeft verspreid.

Het probleem doet zich volgens één van de medewerkers van het bedrijf sinds kort voor.

Volgens haar collega neemt de ‘geplaagde’ dame ook andere hygiënemaatregelen zoals dagelijks douchen in acht.

De collega’s beweren misselijk te worden van de vieze geur, een andere vindt dat zij er hoofdpijn van krijgt. Echter wordt het probleem niet openlijk aangekaart uit angst dat de werksfeer zal worden verpest en het ‘slachtoffer’ zich gekwetst zal voelen.

KIVC vraagt Europese topexpert Jonathan Clarke om advies

BEKIJK OOK
24- jarige dame geeft eerlijk toe dat ze geen Surinaamse mannen date omdat ze geen geld hebben

Het KIVC heeft de Europese topexpert op het vlak van gezondheid, afslanken en verjongen Jonathan Clarke om advies gevraagd.

jonathan clarke

Jonathan Clarke

Op basis van de schaarse informatie die Jonathan Clarke heeft ontvangen heeft hij het vermoeden dat de geur wordt veroorzaakt door het dieet dat de vrouw volgt.

Navraag heeft namelijk uitgewezen dat de geurverspreider recent is begonnen aan een KETO- dieet.

“Waarschijnlijk wordt de geurende adem veroorzaakt door ketonen omdat haar lichaam in ketose is. Bij mensen die in ketose zijn kan de aceton in de adem, maar ook in urine, een zeer onaangename geur geven”.

“In veel gevallen kan het in ketose zijn ook ervoor zorgen dat je lichaam meer zweet, het zogeheten ketose zweten”, aldus de uitleg die de topexpert vanuit Nederland aan het KIVC heeft gegeven.

Het ligt in de bedoeling dat Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief een gesprek zal voeren met de dame en haar op tactische wijze op de hoogte zal stellen van de gevoelige kwestie.

Er zullen bovendien speciale adviezen van Jonathan Clarke worden gegeven op welke wijze de stankgeur geminimaliseerd kan worden.

Foto ter illustratie.