Vrouw met laag uitgesneden bodysuit uit vliegtuig gegooid

GFC NIEUWS-De vliegmaatschappij Vueling is onder vuur komen te liggen door een vrouwelijke passagier niet toe te laten op haar vlucht, omdat ze een laag uitgesneden bodysuit droeg.

De zus van de passagier schreef hierover op Twitter.

Maar de vliegmaatschappij zegt in een reactie dat de vrouw niet werd toegelaten op de vlucht, vanwege haar beledigend gedrag en niet om haar kleding, die de maatschappij beschreef als zwemkleding.

Videobeelden tonen het moment waarop de jonge vrouw werd gestopt door een stewardess, voordat haar vrienden haar wat items gaven om zich mee te bedekken.

Ze werd toch de toegang geweigerd en moest terug naar de vertrekhal waar de politie op haar wachtte.

De vrouw die van Spaanse afkomst is, was van plan om met haar vriend met vakantie te gaan in Barcelona, maar geen van beiden konden vertrekken.

Het incident voltrok zich toen passagiers aan boord gingen van het vliegtuig in Palma, Mallorca (Spanje).

Volgens de Spaanse krant Ideal.es droeg de vrouw een mini-rok met daarboven een zwarte bodysuit met een paar gympies. Toen ze werd geconfronteerd door de crew grapte ze steeds dat ze zich zal bedekken met een sarong.

De vrouw is van plan om een klacht in te dienen.

De vliegmaatschappij zegt: “onze condities zijn ontworpen om de veiligheid van alle passagiers op de vlucht te garanderen en om ontoelaatbaar gedrag te corrigeren ten gunste van eenieder. Dit geldt voor mannen en vrouwen die zich niet houden aan onze regels.”

“De passagier had zwemkleding aan. Haar reactie toen ze werd aangesproken door de crew was zeer denigrerend en beledigend en is dat de enige reden waarom ze toegang werd geweigerd.” Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL   

Overige berichten