fbpx
Vrouw maakt Sonic verjaardagstaart voor kennis – maar de uitkomst is hilarisch

GFC NIEUWS- Hobby-bakker Siân Knight ontdekte recent hoe moeilijk het is om een ‘Sonic the Hedgehog’ ( Sonic de egel) themataart te maken voor de jaardag van een kennis.

Sonic is een animatiespel en – film en is blauw van kleur.

Maar de taart die ze bakte, leek absoluut niet op Sonic. Maar dat weerhield haar niet om enkele foto’s te maken en de plaatsen op onder andere Facebook en die zorgden uiteraard voor de grappigste reacties.

Een persoon vergeleek de taart met de genitaliën van een man. “Is dat een penis cake? Wat is dat? Wat gebeurt hier?”

Een andere schreef: “Wat voor monsterachtig ding is dat?”

Volgens een andere lezer lijkt de taart op een seksspeeltje: “Het lijkt op een massieve dildo.”

Een vierde persoon schreef: “Dat lijkt op een vergrote penis van een smurf. Wat dacht je, verdomme? Heb je wel ooit een foto van Sonic onder ogen gehad.”

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…