Vrouw maakt andermans huis in opwindende stijl schoon

GFC NIEUWS- Claire O’Connor, een getrouwde moeder van drie kinderen uit Engeland, werkt als schoonmaakster, maar dan met een opwindend kantje eraan.
Claire hanteert verschillende tarieven voor haar werkzaamheden. Je kan uit drie verschillende prijzen kiezen.
Voor een compleet naakte schoonmaakdienst vraagt ze US$ 124, voor 110 komt ze topless je huisje spik en span maken en wil je haar alleen in lingerie zien boenen dan betaal je US$ 97. Voor die laatste optie kan ze ook als Franse dienstmeid je klusjes komen doen.
Als haar onderneming goed loopt, is ze van plan om nog meer vrouwen en mannen aan te nemen, maar eerst even geld verdienen dus.
Claire vindt haar idee helemaal geweldig, maar ze is getrouwd. Toen de onderneemster het plan voorstelde aan haar man (39) dacht hij eerst dat het een grap was. Ze zegt er zelf het volgende over: “Hij is aan boord, hij is er goed mee; hij weet wat voor persoon ik ben. Ik ben een beetje gek en hij weet dat het niet met dat soort dingen te maken heeft.”
Omdat Claire getrouwd is heeft ze voor zichzelf wat regels opgezet: “Het zijn geen grappige zaken, je mag me niet aanraken, geen foto’s maken, geen extra’s, gewoon naar binnen gaan, je werk doen en vertrekken.” Zo wordt het geen hoerenbedrijf en blijft haar man tevreden.

Overige berichten