Vrouw loopt 2 barstwonden op aan hoofd na mishandeling door vriend met baksteen

GFC NIEUWSREDACTIE- De 30-jarige C.K. is op 13 maart door leden van het RBTP aan de Coesewijnestraat opgespoord en aangehouden voor zware mishandeling van zijn vriendin.

Het slachtoffer deed de vorige week aangifte van mishandeling op het politiebureau Latour. Zij verklaarde aan de politie dat ze met een siersteen is mishandeld door haar vriend C.K. Daarnaast bracht hij haar ook vuistslagen toe in het gelaat.

De jonge vrouw liep twee barstwonden op aan het hoofd. Verder gaf het slachtoffer te kennen dat haar vriend ook heeft bedreigd het huis waar ze woont in brand te zullen steken.

Na de daad ging de verdachte ervandoor met het voertuig en de mobiele telefoon van zijn vriendin.

De politie van Latour die ter plaatse ging voor onderzoek, schakelde de ambulance in en werd de aangeefster voor medische hulp overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De wetsdienaren signaleerden de verdachte C.K. in het voertuig van zijn vriendin aan de Coesewijnestraat.

Hij werd daarbij klemgereden, waarna de politie ook de mobiele telefoon van zijn vriendin aantrof Zowel het voertuig als het telefoontoestel werden in beslag genomen.

C.K. beweert dat het voertuig hem toebehoort. De auto heeft hij gekocht met geld dat zijn broer die in het buitenland vertoeft, had gestuurd.

Aangezien hij niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, besloot de verdachte het voertuig op naam van zijn vriendin te kopen.

Toen hij zijn vriendin op de dag van de mishandeling vroeg naar het voertuig, weigerde zij dit af te staan. Hierdoor ontstond er een ernstige woordenwisseling tussen hen.

Uit boosheid pakte C.K. een siersteen die in zijn nabije omgeving was en mishandelde zijn vriendin daarmee.

C.K. die een bekende is van de politie, is in verzekering gesteld.

BEKIJK OOK: Vrouw in Paramaribo – Noord met riem mishandeld door vriend om Whatsapp berichten

Overige berichten