fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw ‘liet baby opzettelijk verdrinken in beerput tijdens bevalling’

GFC NIEUWS- De politie in Oekraïne is een crimineel onderzoek gestart, nadat een hoogzwangere vrouw bewust is gaan bevallen op een beerput, zodat de baby kon verdrinken.
Dorpelingen schakelden de politie in, nadat ze ontdekten dat de 35-jarige vrouw een platte buik had en de baby nergens was te bespeuren. De vrouw zou naar verluidt eerder hebben gezegd dat ze af wilde van het kind, omdat ze niet wist wie de vader was van de baby, schrijft Mirror.
Aan de politie beweert ze dat ze de baby niet bewust heeft laten doodgaan. “Ik werd midden in de nacht wakker en wilde naar het toilet. Toen ik daar zat, voelde ik iets uit me vallen.”
De vrouw heeft geen moeite genomen om te kijken als de baby nog leefde en knipte de navelstreng zelf door. Ze beweert dat ze beviel van een doodgeboren baby.
De volgende dag vroeg ze aan een buurman om het lijkje uit de beerput te halen. “De moeder heeft me verteld dat ze in de avond bevallen was van een doodgeboren baby en vroeg me om het lijkje uit de beerput te halen en het te begraven,” vertelt de buurman aan de politie.
Hij waste het lijkje en begroef het in de buurt van de woning. Op de graf plaatste hij een houten kruis.
De politie heeft het lijkje in beslag genomen. Sectie zal moeten uitwijzen hoe de baby om het leven kwam.

OOK INTERESSANT
Oudste menselijke voetafdruk ontdekt