fbpx

Vrouw laat bromfietser in hulpeloze toestand achter na aanrijding

Een 25-jarige vrouw heeft op vrijdag 15 december een bromfietser in hulpeloze toestand achtergelaten na een aanrijding aan de Lachmonstraat. Bij aankomst op de plek werd het slachtoffer met letsels op het wegdek aangetroffen.

Ooggetuigen verklaarden dat de bestuurder van de auto een vrouw was. De autobestuurder kwam vanuit de Nickeriestraat, de Lachmonstraat op, reed de bromfietser aan en liet die in hulpeloze toestand achter.

Het slachtoffer werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar er operatief is ingegrepen.

Binnen het gestelde termijn van vier uren meldde een man zich aan op het politiebureau Nieuwe Haven die verklaarde de bestuurder te zijn geweest. Deze werd doorverwezen naar het politiebureau Flora, omdat dit station belast is met het onderzoek.

OOK INTERESSANT
Ondernemer Saya vraagt president communicatie en contact met volk

De man meldde zich op dinsdag 19 december aan op het politiebureau Flora voor verder verhoor. Na door een hulpofficier van Justitie flink aan de tand te zijn gevoeld, verklaarde hij niet de bestuurder te zijn geweest, maar zijn levenspartner. Deze werd tijdens haar 25e verjaardagsfeestje gebeld om zich aan te melden bij de politie van het station Flora.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd zij ingesloten vanwege het feit dat zij de bromfietser in hulpeloze toestand achterliet met zwaar lichamelijk letsels.

De vrouw is ook niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Haar partner die haar wilde beschermen, is na een ernstige waarschuwing heengezonden.(GFC)