fbpx

Vrouw krijgt kinderen met aantrekkelijke ex omdat haar man te lelijk is

GFC NIEUWSREDACTIE- Een vrouw koos er voor om in het geheim vier kinderen te krijgen met haar aantrekkelijke ex-vriend omdat ze bang was dat het krijgen van kinderen met haar “lelijke”, maar anders aardige man ertoe zou leiden dat ze er afschuwelijk uit zouden zien.

De Ghanese vrouw trouwde met een ‘onaantrekkelijke’, maar welvarende, hardwerkende en zorgzame man. Dat vertelde ze tijdens een radioshow hieronder.

Het feit dat hij een minder bedeeld uiterlijk had stoorde haar niet, totdat ze besloten een baby te krijgen.

Zo besloot ze in het geheim anticonceptiemiddelen te gebruiken om zodoende niet in verwachting van hem te raken.

Ze gingen op een gegeven moment naar een voortplantingskliniek, en bleken allebei gezond te zijn, wat de vrouw al wist.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Aziatische vrouw teleurgesteld omdat haar kindjes niet wit genoeg lijken nadat ze met blanke man kinderen krijgt

De vrouw bedacht toen een plan om zwanger te raken van haar ex-vriend.

BEKIJK OOK
Vrouwenonderdrukking in Suriname: vriendin mag niet met hoge hakken naar het werk

De strategie van de vrouw verliep feilloos en was ze in staat om drie prachtige kinderen te baren, met een vierde op komst.

Jammer genoeg voor haar is de zaak de laatste periode ingewikkelder geworden nadat haar echtgenoot een Amerikaanse Green Card (verblijfsvergunning) won.

Ze voegt eraan toe dat het proces ook DNA-tests voor de familie van de aanvrager vereist, waaruit zal blijken dat de kinderen niet zijn biologische kinderen zijn.

De bezorgde vrouw vraagt zich of ze haar man meteen de waarheid moest vertellen of moest wachten tot de testresultaten binnenkwamen.

foto ter illustratie

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER