fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw kreeg baby’s van echtgenoot meer dan 10 jaar na zijn dood

GFC NIEUWS- Een trotse moeder heeft de wonderfamilie gesticht die zij en haar man altijd over hadden gedroomd – meer dan een decennium na zijn dood.

Angeleen Leckie-James kreeg twee baby’s gebruikmakend van ingevroren sperma van haar overleden echtgenoot, voordat hij in 2008 op 29-jarige leeftijd stierf.

Terwijl ze haar zoon Phoenix (5) knuffelt en 13 maanden oude baby Ia, zegt ze: “Het is heel moeilijk om een alleenstaande ouder te zijn en niet iedereen kan mijn besluit begrijpen.”

“Maar ondanks Chris niet meer hier is, verdient hij het om vader te zijn.”

Angeleen huwde haar zielgenoot Chris James in 2007, drie jaar nadat ze elkaar ontmoetten.

Hij was zorgzaam, grappig en beschermend en ze spraken altijd hoe ze vijf kinderen zouden krijgen. Angeleen wist dat hij een perfecte vader zou zijn.

Maar hun toekomst gezamenlijk viel uit elkaar toen Chris werd gediagnosticeerd met een agressieve vorm van hersentumor en hij volgens de artsen nog misschien 1 tot 5 jaar zou leven.

OOK INTERESSANT
OW start pilotproject ‘Het handmatig ophalen van kanalen’

Echter stierf hij zes weken nadat kanker bij hem was vastgesteld – maar niet voordat hij kostbare sperma achterliet die gebruikt zou kunnen bij mogelijke IVF-pogingen.

Angeleen raakte voor het eerst in de verwachting in 2013, vijf jaar na het overlijden van Chris en kreeg Phoenix.

In 2018 beviel ze van Ia.

Beide kinderen waren in feite een tweeling, maar bij de geboorte stierf er steeds een baby.

Daartussen kreeg Angeleen (41) ook nog een miskraam, wat betekent dat zij en Chris de vijf kinderen die ze zo graag wilden, kregen.

Angeleen zegt: “Wij wilden altijd vijf kinderen. Nu zijn er drie bij Chris en twee bij mij.”