fbpx

Vrouw koopt DNA-testkit als kerstcadeau voor vriend – maar het was een slecht idee

GFC NIEUWS- Een vrouw die een DNA-testkit kocht als kerstcadeau voor haar vriend kreeg te horen dat het in feite een heel slecht idee was.

Ze schafte de kit aan, omdat de vriend eerder aanhaalde zo een test thuis te willen doen.

Toen het cadeau thuis werd afgeleverd, vertelde de vrouw het aan haar schoonmoeder die meteen bleek werd.

Op Reddit schreef de vrouw: “ Op het moment dat ik aanhaalde dat ik een DNA-testkit als cadeau had gekocht voor mijn vriend, werd zijn moeder helemaal bleek.

“Haar reactie was ‘mijn gunst, dat is helemaal geen goed idee. Dat maakt me nerveus en bang. Ik denk dat het beter is om het cadeau niet te geven, maar te wachten tot zijn jaardag. Ik moet eerst met zijn vader praten’.”

De vrouw zegt dat de opmerkingen van de moeder haar nerveus maakten en vroeg wat era aan de hand was.

Zijn moeder gaf uiteindelijk toe dat haar ex-man niet de vader is van haar twee zonen.

BEKIJK OOK
District Governor Rotary onder de indruk van gemeenschapsprojecten Suriname

De vader was niet in staat om kinderen te verwekken, dus heft het toenmalig Koppel gebruik gemaakt van een spermadonor om een gezin te starten.

De vrouw zegt dat ze zich nu belast voelt en vraagt zich af of ze het geheim moet delen met haar vriend.

“Ik voel mij er niet lekker bij,” zegt ze. “Ze haalde zijn jaardag aan, maar hij wordt pas in juli jarig. Ik vind dat hij de waarheid voor het nieuw jaar moet weten. Ze hadden 24 jaar de gelegenheid om hem te zeggen. Er is geen juist moment om dit met hem te delen.”

De meningen van Reddit-gebruikers zijn verdeeld. Terwijl sommigen vinden dat de zoon het recht heeft om de waarheid te weten, vinden anderen dat het niet haar zaak is en dat aan de moeder moet overlaten om het zelf te vertellen.