fbpx

Vrouw knipt genitaliën vriend af na ruzie

De Argentijnse politie heeft een vrouw gearresteerd die met een snoeischaar zou hebben geprobeerd de genitaliën van haar vriend af te knippen. Volgens Brenda Barattini (26) pakte ze het vlijmscherpe gereedschap uit zelfverdediging toen de man haar wilde mishandelen. Het 40-jarige slachtoffer weerspreekt dat. Barattini zou ‘s nachts zijn woning zijn binnengedrongen en hem al slapende hebben belaagd, schrijft waarmaarraar.nl.

Uit berichtgeving in Argentijnse en Amerikaanse media blijkt dat Brenda Barattini inmiddels heeft toegegeven dat ze het kruis van de man toetakelde met ‘een of meer snoeischaren’.

Details zijn niet vrijgegeven door de politie, maar volgens de Argentijnse website Los Andes raakte hij ernstig gewond aan zijn penis en testikels. De man, die zelf een ambulance belde, ligt momenteel in het ziekenhuis. Zijn toestand zou stabiel zijn.

OOK INTERESSANT
4-jarige jongen valt vanuit hoge verdieping en sterft pijnlijk: 'raam stond open wegens hitte'

Uit de eerste verhoren van het slachtoffer, dat anoniem wil blijven, is naar voren gekomen dat de vrouw de bewuste nacht plotseling naast zijn bed stond en hem aanviel. Barattini ontkent dat. Ze zou door de man – met wie ze een relatie had – zijn gebeld om ‘s nachts naar zijn appartement te komen. Eenmaal daar, zo stelt de vrouw, kregen de twee slaande ruzie en zou de man ‘een instrument’ hebben gepakt waarmee hij haar in bed wilde aanvallen. Barattini zou zich vervolgens met een door haar gevonden snoeischaar hebben verweerd.(waarmaarraar.nl)