fbpx

“Vrouw ketende kinderen vast en kookte levende puppies en katten”

De politie in Mexico-stad is een onderzoek gestart naar de marteling van enkele kinderen door hun moeder.

Een van de meisjes die nu getuigt tegen haar moeder is 28 jaar en zegt dat haar ouders monsters zijn. Zij werd vaker vastgeketend aan haar bed door haar moeder, omdat die vond dat ze te dik was en moest afvallen.

Ook moest ze slagen incasseren wanneer de moeder vond dat ze niet afviel en of als ze zwaarder woog dan haar overige broers en zussen.

De moeder heeft vaker vlak voor haar toen minderjare kinderen puppies en katten levend gekookt en of vermoord.

Het gezin heeft 15 kinderen, tussen 10 – 28 jaar en heeft al in 30 staten in de Verenigde Staten van Amerika gewoond. De familie verhuisde onlangs naar Mexico-stad. Het is niet duidelijk als de volwassen kinderen nog bij hun ouders inwonen.

Een andere zus vertelt dat ze een miskraam kreeg toen ze 14 jaar oud was. Haar moeder sloeg haar, nadat ze nagellak op de vloer had gespild. Ondanks ze schreeuwde dat ze mogelijk in de verwachting was, werd ze mishandeld totdat ze het bewustzijn verloor.

De aangifte tegen de moeder volgt na een politie-onderzoek tegen een van de kinderen, vanwege geweld.

De vader van de kinderen ontkent alle aantijgingen tegen zijn vrouw. De vrouw is gebonden aan haar rolstoel, vanwege het raynaud syndroom, een vaataandoening waarbij de bloedtoevoer stopt naar de vingers of tenen.

Naar meer berichten...