fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw ingesloten voor verduistering gouden ring

De politie van ressort Centrum heeft de 29-jarige Cherin P. aangehouden en in verzekering gesteld voor verduistering van een gouden ring. Een kennis van Cherin deed op zondag 2 september aangifte van verduistering tegen haar.

De man zegt dat hij in augustus, vanwege financiële problemen genoodzaakt was om de ring als onderpand te geven voor een lening bij een bankinstelling. Hij kwam vanuit het binnenland, maar ontdekte o het moment toen hij de bank wilde instappen dat hij geen identiteitskaart bij zich had. Hij belde Cherin toen op en vroeg haar om het sieraad voor hem te verpanden.

Op zaterdag 18 augustus belde hij Cherin op met de mededeling dat hij zijn ring wilde ophalen bij de bankinstelling, aangezien hij genoeg geld had om het geleend bedrag met rente terug te betalen. Er werd een afspraak gemaakt om elkaar dezelfde dag te ontmoeten, maar de vrouw kwam echter niet opdagen.

OOK INTERESSANT
Brokopondo blijft onrustig na bezoek autoriteiten

De man heeft hierna vaker afspraken met haar gemaakt, maar Cherin hield zich niet aan de afspraken. Uiteindelijk zei de vrouw dat ze de ring van de bank had gehaald, maar die niet kon afgeven, omdat ze in het binnenland vertoeft.

Op zaterdag 25 augustus belde hij haar weer op. Volgens Cherin kon zij de ring niet afstaan, omdat die verloren was.

Cherin is ingesloten in het vrouwencellenhuis.