fbpx

Vrouw in Zoetermeer dreigt haar man te vergiftigen indien hij vreemd gaat

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 53- jarige vrouw die woont in Zoetermeer, Nederland, heeft volgens haar een ingenieuze manier gevonden om erachter te komen of haar echtgenoot aanpapt met andere vrouwen.

De 50- plusser heeft haar man openhartig uitgelegd dat ze geen ruzie zal maken indien ze vermoedens of bewijzen heeft dat hij naast de pot pist. Hij zal er niets van merken.

Ze heeft hem echter beloofd om bij voldoende bewijs dagelijks stiekem een beetje gif te stoppen in zijn warme maaltijd, brood of in zijn gebakjes zodat hij langzaam maar zeker, sneller aan zijn levenseinde komt.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Relatietherapeut geeft het eerlijk toe: alle gezonde mannen gaan vreemd voor hun vrouw of vriendin

De ‘slimmerik’ denkt dat haar man zo door de mand zal vallen. Immers,  indien hij iets op zijn geweten heeft of verkeerd heeft gedaan zal hij niet durven de maaltijden te eten, denkt ze.

BEKIJK OOK
Dat mannen vertikken vrouwen oraal te bevredigen maar wél willen ontvangen kan niet langer door de beugel

Het bizarre bedreigingsverhaal werd door de echtgenoot verteld aan enkele sportvrienden in de gym.

Een van hen vertelt aan GFC Nieuws dat ze de man hebben geadviseerd de bedreiging zeer serieus te nemen en de nodige maatregelen te treffen.

Foto ter illustratie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER