fbpx
Vrouw in Suriname die besmet is met coronavirus werkt in Saramacca en had contact met collegae

GFC NIEUWS ONDERZOEKSREDACTIE- De vrouw van wie gister bekend werd dat ze de eerste coronabesmette persoon  in Suriname is, werkt als leidinggevende in Saramacca. De onfortuinlijke patiënt was na haar reis uit Nederland al aan het werk verschenen.

Het coronaslachtoffer dat werkt bij een bekend bedrijf in het district, stond volgens informatie die GFC Nieuws heeft bereikt, in persoonlijk contact met collega’s.

De collegae, familie, vrienden en alle anderen die de afgelopen week met de vrouw in contact zijn geweest worden momenteel onderworpen aan een medisch onderzoek. Het is de verwachting dat de uitslagen van de testen van personeelsleden, die in quarantaine zijn,  vandaag bekend zijn.

Volgens informatie wordt ook de kring rondom de personen die met haar in contact zijn geweest nauwlettend in de gaten gehouden.

Er wordt volgens een insider strikt gewerkt conform de  protocollen die door de WHO zijn opgesteld om verdere verspreiding van het virus in te dammen.

 

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)