fbpx

Vrouw in Rotterdam mishandeld door partner omdat ze geld stuurt naar ex- vriend in Suriname

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 37- jarige Surinaamse vrouw die woont in Rotterdam is vorige week woensdag mishandeld door haar liefdespartner.

Haar vriend met wie ze samenwoont, is erachter gekomen dat zijn vriendin al langere tijd via een illegale route geld overmaakte naar haar voormalige geliefde die woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo.

Het slachtoffer had tot en met 2012 een langdurige liefdesrelatie met de man in het Zuid- Amerikaanse land.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Blanke Nederlandse man kiest vaker voor Surinaamse of andere buitenlandse dame als levenspartner

Nadat ze via het internet haar huidige partner leerde kennen, verbrak ze haar relatie en vertrok vanuit Suriname naar Nederland om een nieuw leven te beginnen.

BEKIJK OOK
Suriname, het land van de grootste grappenmakers

Volgens informatie die GFC Nieuws heeft gekregen van het KIVC wordt de man in Suriname nu vaker vanuit Holland gebeld door verschillende mensen en wordt op brutale wijze gesommeerd de ontvangen gelden terug te betalen.

Het VrouwenCollectief dat in deze kwestie bemiddelt, zegt aan GFC dat de voormalige vriend het op financieel vlak erg moeilijk heeft en alle geld dat door de jaren heen door zijn ex is gestuurd al heeft gebruikt.