fbpx

Surinaamse vrouw in relatie die appt met andere mannen gaat vreemd

INGEZONDEN- Gisteren las ik een bericht op GFC Nieuws over een man die zijn vriendin klappen heeft gegeven en daarna heeft gewurgd, omdat ze appte met andere mannen. Op Facebook lees ik veel uiteenlopende reacties op het gebeurde. Duidelijk is dat de meningen haaks staan op elkaar.

Er zijn enkele factoren die in ogenschouw moeten worden genomen om een objectief oordeel te geven. De eerste vraag is of een vrouw in een relatie wel het recht heeft om met andere mannen te appen? Het is belangrijk om te weten welke afspraken er zijn gemaakt binnen de relatie. Een andere vraag is of de man vervolgens het recht heeft om de vrouw fysiek te mishandelen.

Indien de vrouw zich niet aan gemaakte afspraken heeft gehouden, is zij uiteraard fout. De vriend heeft dan het volste recht om boos te worden. Maar dat geeft hem uiteraard nooit het recht om een vrouw te mishandelen. Dat recht bestaat er simpelweg niet, hoe boos en gekwetst hij ook is.

Het is publiek geheim dat veel vrouwen, getrouwd of in een relatie, appen met andere mannen. En het gaat meestal niet over het weer, politiek, zaken doen of lekker eten. Nee, het gaat in het overgrote deel van de gevallen over seks en liefde, romantiek.

BEKIJK OOK  Delegatie NPS bezoekt Wageningen

Ik ken talrijke mannen die appen met vrouwen die al een man of vriend hebben. In veel gevallen worden er zelfs naaktfoto’s en filmpjes door de vrouwen verzonden. Dikwijls mondt de app- verhouding uit in een seksafspraak in bed ergens in een kort verblijf motel of zelfs op een afgelegen plek in de auto.

Appen met andere mannen terwijl je als vrouw in een relatie bent is eigenlijk dus gewoon vreemd gaan. Uitlopen! De vrouw die gisteren is mishandeld geeft toe dat ze appt met mannen, terwijl haar man/vriend dat niet wil. Ze gaat dus vreemd!

Een echte man zal dus nooit accepteren dat zijn vrouw/vriendin appt met andere mannen. Alleen een grote sukkel laat zoiets toe. Een echte man slaat bovendien zijn vrouw/vriendin niet. Die zegt op een nette manier aan de vrouw om direct uit zijn leven te verdwijnen, als hij erachter is gekomen dat ze appt met mannen. Grof uitgedrukt: HIJ DONDERT HAAR ACUUT OP! Relatie over en uit!

J. Kerto

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Lees hier onze voorwaarden; de volledige tekst van de disclaimer leest u hier.
Artikel plaatsen? Misschien zijn deze tips handig voor u!