fbpx

Vrouw huilt zichzelf in slaap na dood zoon; wordt wakker en treft andere zoon dood aan

Een met droefheid geslagen moeder die zichzelf in slaap had gehuild na de dood van haar zoon, ontdekte toen ze enkele uren daarna wakker werd dat een andere zoon het leven had gelaten.

Rosemary Davies zegt dat haar leven helemaal verwoest is na de tragische dood van haar zonen Scott and Robert.

Robert Davies, 36, spoedde zich naar huis om zijn moeder te troosten na de dood van zijn jongere broer thuis bij de vrouw in Wrexham, een stad in Wales in het Verenigd Koninkrijk.

Robert en zijn moeder bleven de hele avond op. Op een gegeven moment ging hij naar boven om te slapen, terwijl zijn moeder ook naar bed ging.
Maar de moeder van vijf kinderen werd opgeschrikt door het gegil van de vriendin van zijn zoon en rende naar beneden.

Beneden aangekomen, zag de vrouw dat er bloed kwam uit de mond van haar zoon. Hij kon niet worden gered, ondanks pogingen van zijn stiefvader Paul en medisch personeel.

BEKIJK OOK
Suriname uitgekozen voor Sustainable Pineapple Value Chain Development project

De moeder zegt: “Ik gilde het uit op straat toen de ambulance vertrok. Ik kon me niet voorstellen dat ik beide zonen binnen enkele uren kwijt was.”

De zonen zijn samen begraven.

De moeder vertelt verder dat haar zoon Scott, 29, zich onwel voelde de avond voordat hij stierf. Ze verzocht hem om bij haar te blijven, maar hij weigerde.

Scott, die verslaafd was aan drugs, wilde opgenomen worden in een rehabilitatiecentrum in Wrexham, maar er was geen plek voor hem dus besloot hij naar huis te gaan.

De volgende dag stierf hij aan een overdosis drugs.

Minder dan 24 uren later stierf haar tweede zoon.