fbpx
Vrouw had meer dan vijfmaal toegestane promillage alcohol in lichaam

De 45-jarige chauffeuse Foelmatie G. veroorzaakte vorige week woensdag in dronken staat een aanrijding te Santo Boma in het district Wanica.

Tijdens het politioneel onderzoek werd geconstateerd dat Foelmatie onder invloed van alcohol verkeerde. Zij zat met een andere vrouw in de auto.

De 54-jarige meerijder Agnes G. verkeerde ook onder invloed van alcohol en ging zodanig te keer dat zij het uniformhemd van een politieagent vernielde. Beide vrouwen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waarna zij werden onderworpen aan een alcoholblaastest.

De bestuurster Joelmatie blies ongeveer vijfmaal het toegestane alcoholpromillage per liter uitgeademde lucht.

Beide vrouwen werden ter ontnuchtering opgehouden op het bureau. Na hun ontnuchtering werden zij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie.

Het rijbewijs van Joelmatie is door de politie ingevorderd. Na een ernstige waarschuwing van de politie werd het tweetal heengezonden.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.