fbpx
Vrouw graaft zich uit eigen graf na levend te zijn begraven

GFC NIEUWS- Een Oekraïense vrouw is door het oog van de naald gekropen nadat ze door twee mannen toegetakeld en vervolgens levend begraven werd. Ze wist zichzelf gelukkig te bevrijden uit het graf.

Twee dronken mannen braken onlangs in bij Nina Rudchenko thuis in het Oekraïense dorp Marianske. De 57-jarige vrouw werd twee uur lang geslagen met een honkbalknuppel totdat ze het bewustzijn verloor.

’s Avonds namen de mannen van 27 en 30 jaar haar mee naar het plaatselijke kerkhof. Daar goten ze water over haar gezicht tot ze weer wakker werd. Vervolgens dwongen ze haar om een graf te graven en erin te gaan liggen.

“Ik lag in het graf met mijn gezicht naar beneden en plots begonnen ze het graf te vullen met zand. Ik bedekte mijn gezicht met mijn handen om te kunnen ademen. Ik hoorde hen de hele tijd lachen en praten over hoe ze mijn familie zouden vermoorden. Toen ze klaar waren, vertrokken ze”, vertelt ze.

Nina slaagde erin om zich uit het graf te graven. Ze kroop enkele kilometers tot aan haar huis. Daar verloor ze het bewustzijn. De volgende morgen werd ze door haar zus op de grond aangetroffen. “Ze had blauwe plekken en bloed in haar gezicht, dat zwart en opgezwollen was. Ik herkende haar amper”, klinkt het.

De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar stelden dokters vast dat ze een hersenschudding, een gebroken neus en kaak, en verschillende kneuzingen over haar hele lichaam had.

De daders zijn intussen gevat door de politie. Ze riskeren een gevangenisstraf van tien jaar.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.