fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw geeft tweeling namen Harry Potter-personages

GFC NIEUWS- Een vrouw die besloot haar baby’s te vernoemen naar Harry Potter-personages krijgt niet de reacties die ze verwachtte.

De vrouw verwacht in het voorjaar een tweeling en heeft eindelijk de namen voor haar kleintjes bepaald. Nadat ze het blijde nieuws zo lang geheim had gehouden, besloot ze een goede vriendin te vragen wat ze van vond van de namen Albus Tony en Severus Callum.

Ze kreeg echter een antwoord dat ze niet verwachtte en beschuldigt de vriendin ervan haar speciaal moment te hebben verpest. Volgens de vriendin zullen de jongens het mikpunt zijn van spot, schrijft Mirror.

De vriendin vertelt: “Mijn vriendin wilde de babynamen geheim houden, aangezien iedereen het geslacht van de baby’s kent en ze een geplande keizersnede heeft, dus ze wilde een verrassingselement. Ze is ook een grote Harry Potter-fan en had laten doorschemeren dat er mogelijk een link zou zijn, dus ik verwachtte daar ergens een Harry Potter-naam.”

“Hoe dan ook, ze besloot het te vertellen en belde me op om te vragen of ik de namen wilde weten die ze hadden gekozen. Het ging ongeveer zo … “Ik: ooh ja alsjeblieft, ik zou het graag willen weten! “Nicola: Albus Tony en Severus Callum “Ik: (lange pauze) wow! “Nicola: (rokend) bedankt daarvoor, ik kan je vertellen dat je ze haat. Heel erg bedankt dat je dit moment voor mij verpest hebt! (Hangt op).”

OOK INTERESSANT
Milieuminister geschoffeerd door bewoners Brokopondo

De vrouw zegt dat ze zich vreselijk voelt omdat ze haar vriendin van streek heeft gemaakt. “Ik heb geprobeerd een bericht te sturen en haar te bellen om me te verontschuldigen en te zeggen dat ik de namen wel leuk vind, maar ze negeert me steeds weer.”

Ook op social media waar de vrouw de namen van de tweeling postte, wordt vreemd gereageerd en vraagt men zich af of ze wilt dat haar kinderen gepest worden.

Foto: emrecan arık