fbpx
Vrouw gedood door krokodil zei “dit doe ik waarschijnlijk niet meer”

GFC NIEUWS- Een vrouw is verdronken, nadat ze in een vijver stapte om foto’s te maken van een krokodil, die haar onder water sleurde.

Cynthia Covert was volgens een vriendin heel kalm toen het dier haar aan een been greep, terwijl hulpverleners probeerden om haar te redden.

Ze schreeuwde ze nog toe “ik denk dat ik dit waarschijnlijk niet meer doe”. Enkele seconden daarna trok het dier haar onder water.

Het incident voltrok zich bij Kiawah Island, in het zuiden van Carolina, VS.

Na 10 – 15 minuten zagen ze haar lichaam op het water drijven, echter had de krokodil haar nog niet losgelaten.

Kort daarna werd het dier in het hoofd geschoten.

De 57-jarige vrouw was echter al verdronken.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…