fbpx
Vrouw gebruikt haar menstruatiebloed als gezichtsmasker

GFC NIEUWS- Gabrielle Schlegel uit Canada was bang om op 13-jarige leeftijd aan haar moeder te vertellen dat ze ongesteld was geworden.

Tegen de tijd dat ze seksueel actief werd in haar tienerjaren, werd haar maandelijkse menstruatie iets waar ze altijd tegenop zag.

Alles veranderde; echter in oktober 2014 toen Gabrielle spiritualiteit en yoga ontdekte en nadat ze een vrouw op Instagram zag die haar menstruatiebloed gebruikte om te schilderen.

Gabrielle, ondertussen ook kunstenaar van beroep, verzamelt haar menstruatiebloed in een cupje en gebruikt dit als reinigend gezichtsmasker. Het helpt volgens haar om puistjes te voorkomen en laat haar huid er stralend uitzien.

Ze vreest dus niet langer voor haar maandelijkse bloedingen en kijkt ze ernaar uit om de kans te krijgen om zich over te geven aan haar verzorging en het vieren van een vrouw te zijn.

Gabrielle is begonnen met het delen van haar foto’s op sociale media in een poging het stigma van de maandelijkse cyclus te doorbreken.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.