fbpx

Vrouw filmt zoontje op fiets en onbewust ook ‘spookfiguur’

De Britse Louise Lenton staat zelf nogal sceptisch tegenover het paranormale. Ze was daarom des te verbaasder toen ze het filmpje bekeek van haar vijfjarige zoontje dat aan het fietsen was. Op de achtergrond zag ze in een raam een mysterieuze ‘spookfiguur’. Sociale media zijn ervan in de ban en rakelen de tragische dood van danseres Isadora op.

Louise Lenton uit het Engelse Paignton in Devon trok zondag met haar zoontje naar Oldway Mansion, naar de parking van een onbewoond gebouw uit de 19de eeuw. Haar vijfjarige zoontje oefende zijn fietstechnieken op het vlakke terrein – “ideaal daarvoor”. Louise filmde het tafereel. Toen ze de video ’s avonds in bed herbekeek, viel haar iets angstaanjagend op: een of andere spookfiguur verscheen op de achtergrond in een raam.

BEKIJK OOK
Moeder weet het zeker: mijn zoontje is een recent overleden man

Het leek om een vrouw te gaan, gekleed in een Victoriaanse outfit, met witte manchetten en de haren in een dot. “Ik dacht ‘oh my gosh!’ en ook mijn partner kon het niet verklaren”, zei ze aan DevonLive. “Geen van ons beiden weet wat het is. Toen ik aan het filmen was, had ik het niet gezien.” Louise nam zelfs contact op met de gemeente Torbay. Zij zeiden dat er die dag alleen maar een bewaker in het historische gebouw kon geweest zijn. “Dat is het zeker niet”, volgens Louise Lenton. Maar voor de meesten is dit toch de enige plausibele verklaring.