fbpx
Vrouw ernstig verbrand in gezicht bij aansteken sigaret op fornuis

GFC NIEUWS- In West Sussex is een 50-jarige vrouw deze week ernstig gewond geraakt bij het aansteken van een sigaret.

De vrouw stak het sigaret aan bij een fornuis, maar heeft weinig rekening mee gehouden dat het anders kon uitpakken. De vrouw had haar haar kort ervoor gesproten met hairspray.

Haar gezicht vatte letterlijk vlam en is voor een groot deel verbrand.

De hulpdiensten brachten haar vervolgens over naar het ziekenhuis. Ze liep derdegraads brandwonden op in haar gezicht, oor en hals.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…