fbpx
Vrouw door haar partner om het leven gebracht

GFC NIEUWS- De 33-jarige Christina Bisnath is woensdagavond door haar 34-jarige partner, Fernald W., om het leven gebracht.

Dit gebeurde in een appartement te Leiding 9 alwaar het slachtoffer woonde met haar partner.

De politie van Leiding ging ter plaatse voor onderzoek. In het appartement trof zij het ontzielde lichaam van Bisnath aan. Het lijk vertoonde steek- en snijverwondingen.

Voor de daad hadden Fernald en Christina een heftige woordenwisseling gehad op een feest te Commewijne. Na de heftige woordenwisseling verliet het koppel het feest afzonderlijk.

Het ontzielde lichaam van Bisnath werd door haar 14-jarige zoon ontdekt, nadat hij door zijn opa thuis was afgezet.

Donderdagmorgen meldde Fernald zich aan op het politiebureau te Meerzorg. Hij werd aangehouden en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten die belast zijn met het verdere onderzoek in deze zaak.

Fernald heeft toegegeven dat hij Bisnath om het leven heeft gebracht. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De verdachte en het slachtoffer hadden een relatie van ruim zes jaar met elkaar.

Meer nieuws

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.