fbpx
Vrouw doet aangifte tegen echtgenoot die haar jarenlang mishandelt

De politie van Latour heeft dinsdag de 48-jarige Bryan F. aangehouden en naderhand in verzekering gesteld voor mishandeling en bedreiging van zijn partner.

De echtgenote van F. deed aangifte tegen hem. De vrouw werd jarenlang mishandeld, maar heeft nooit aangifte gedaan.

Dinsdag moest zij weer klappen en trappen van haar man incasseren en bedreigde hij haar ook nog met de dood. Zij besloot toen om aangifte tegen hem te doen.

Nadat het slachtoffer kans zag om uit de woning te gaan, stapte ze in de auto om naar de politie te rijden. F. die vermoedde dat ze een politiebureau zou aandoen, stapte ook in de auto.

De vrouw reed naar het politiebureau Latour, stapte uit en ging het politiebureau binnen. F. ging haar achterna met de bedoeling om haar over te halen geen aangifte te doen. Het slachtoffer was niet te vermurwen en deed de aangifte.

Bij zijn voorgeleiding verklaarde F. dat hij een engel is en dat hij zijn vrouw nooit heeft mishandeld of bedreigd. Het politioneel onderzoek wees echter anders uit.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…