fbpx
Vrouw die zwangere leerkracht vermoorde en haar baby uit haar buik stal, had eerder miskraam

GFC NIEUWS- De vrouw, die een hoogzwangere leerkracht vorige week naar een feestje lokte en haar vervolgens vermoorde om haar ongeboren kind te kunnen stelen, kreeg eerder een miskraam.

Het levenloze lichaam van Flávia Godinho Mafra, een 24-jarige lerares “die altijd klaarstond om anderen te helpen”, werd afgelopen vrijdag gevonden door haar echtgenoot Valdeli Mafra in het Zuid-Braziliaanse Florianópolis.

Het ongeboren kind van het koppel was uit het lichaam van de vrouw gesneden. Uit de autopsie bleek dat de vrouw was overleden door de snijwonden aan haar buik, en aan verwondingen aan het hoofd.

De dader bleek een vriendin, de 26-jarige Rozalba Grimm (zie foto), die “de baby wilde stelen”, en Mafra daarom naar een feestje voor de baby had gelokt. Daar zou ze de vrouw met een baksteen op het hoofd hebben geslagen, en vervolgens het kind uit de buik hebben gesneden.

De dader was volgens de politie onlangs zelf zwanger, maar kreeg in januari een miskraam. “Ze bleef tegen iedereen liegen dat ze zwanger was”, aldus de politie.

De baby – een meisje – werd later gevonden door de politie, nadat de vriendin en haar man ermee naar het ziekenhuis waren getrokken.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.