fbpx

Vrouw die zwangere leerkracht vermoorde en haar baby uit haar buik stal, had eerder miskraam

GFC NIEUWS- De vrouw, die een hoogzwangere leerkracht vorige week naar een feestje lokte en haar vervolgens vermoorde om haar ongeboren kind te kunnen stelen, kreeg eerder een miskraam.
Het levenloze lichaam van Flávia Godinho Mafra, een 24-jarige lerares “die altijd klaarstond om anderen te helpen”, werd afgelopen vrijdag gevonden door haar echtgenoot Valdeli Mafra in het Zuid-Braziliaanse Florianópolis.
Het ongeboren kind van het koppel was uit het lichaam van de vrouw gesneden. Uit de autopsie bleek dat de vrouw was overleden door de snijwonden aan haar buik, en aan verwondingen aan het hoofd.
De dader bleek een vriendin, de 26-jarige Rozalba Grimm (zie foto), die “de baby wilde stelen”, en Mafra daarom naar een feestje voor de baby had gelokt. Daar zou ze de vrouw met een baksteen op het hoofd hebben geslagen, en vervolgens het kind uit de buik hebben gesneden.
De dader was volgens de politie onlangs zelf zwanger, maar kreeg in januari een miskraam. “Ze bleef tegen iedereen liegen dat ze zwanger was”, aldus de politie.
De baby – een meisje – werd later gevonden door de politie, nadat de vriendin en haar man ermee naar het ziekenhuis waren getrokken.

BEKIJK OOK
ROS bepreekt herstart Inter Guyanese Spelen met Sportdirecteur Guyana