fbpx

Vrouw die per ongeluk boze emoji’s ontving van haar moeder sterft druggerelateerde dood

GFC NIEUWS- Een vrouw die worstelde met hevige angstaanvallen stierf aan hartfalen ten gevolge van een overdosis aan drugs, werd de afgelopen week aangehaald op een hoorzitting.

Shabina Miah bevond zich in een ‘donkere plaats’ tijdens de laatste week van haar leven en was haar mentale staat ‘heel slecht’ zei haar moeder.

De avond voordat de 33-jarige stierf, stuurde haar moeder honderden boze emoji’s per vergissing naar haar op Facebook toen ze probeerde om bij haar post op ‘like’ te klikken.

Shabina had foto’s geplaatst op social media die verhuizingsactiviteiten van haar circus toonden.

Maar toen haar moeder, Angela Miah, de foto’zag, ontwikkelde haar iPad een fout en nadat ze drukte op de ‘like’ knop- verscheen er een boze emoji.

BEKIJK OOK
Regering neemt uitbraak rotavirus serieus

Ze probeerde om de emoji te verwijderen, maar in plaats daarvan bevroor het icoon en vermenigvuldigde zich.

Shabina pakte dit verkeerd op en blokkeerde haar moeder op Facebook en weigerde om gesprekken van haar moeder te beantwoorden die haar ettelijke keren belde om uit te leggen wat misging.

De vrouw ging vervolgens naar het appartement van haar dochter, maar ze kregen een woordenwisseling en verliet ze de plek.

De volgende dag vond ze haar dochter dood in bed, nadat ze maar niets van haar te horen kreeg.

Tests wezen uit dat ze stierf aan hartfalen.

Shabina had een geschiedenis van medische problemen, inclusief depressie en diabetes en nam recentelijk tweemaal een insuline-overdosis in.