fbpx

Vrouw die ontslag nam van werk nadat vriend beloofde haar te verzorgen gedumpt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 37- jarige vrouw uit Paramaribo dacht een lui lekker leven voor de boeg te hebben nadat haar nieuwe vriend haar beloofde dat hij haar financieel zou verzorgen.

De kapitaalkrachtige man vertelde de dame dat ze niet meer hoefde te werken en liever haar ontslag kon indienen.

Een beste vriendin laat aan GFC Lifestyle weten dat de dertiger er echt in geloofde dat ze een luxe leventje zou kunnen leiden zonder daarvoor te hoeven werken.

“Maar nu is zij haar goede baan kwijt en kan niet eens de huur meer betalen. Haar vriend heeft haar van de ene op de andere dag gedumpt omdat ze met andere mannen appte“, is de uitleg.

Vernomen wordt dat de naïeveling nu zonder succes hemel en aarde beweegt om weer bij haar voormalige werknemer te mogen werken. Naar verluidt had ze een bovengemiddeld goed maansalaris.

OOK INTERESSANT
Luie mensen hebben dat voor groot deel geërfd van hun ouders

Een maatschappelijk werkster uit de Surinaamse hoofdstad zegt aan GFC dat ze vaker meemaakt hoe lichtgelovig mensen kunnen zijn.

Maar ze benadrukt dat het de schuld van de vrouw is dat de man zich niet aan zijn belofte heeft gehouden. Geen enkele man met zelfrespect zal volgens haar accepteren dat zijn vriendin of vrouw achter zijn rug om ‘rommelt’ met andere heren.

Mogelijk zou de heer zich aan zijn woord houden als zij de gemaakte afspraken niet had geschonden.

Foto ter illustratie.