fbpx

Vrouw die mannen met geslachtsdeel korter dan 15cm voor schut zet nu zelf belachelijk gemaakt om haar kleine borsten

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een jongedame uit de VS die er een gewoonte van heeft gemaakt om mannen met een geslachtsdeel korter dan 15 centimeters via sociale media voor schut te zetten, wordt momenteel zelf belachelijk gemaakt. VIDEO ONDERIN.

De populaire Amerikaanse influencer en mannencoach Darius met honderdduizenden volgers op sociale media, vertelt dat talrijke mannen de vrouw momenteel een koekje van eigen deeg geven.

Op al haar sociale kanalen wordt er gehakt gemaakt van de pester door haar erop te wijzen dat ook zij niet volmaakt is en opvallend kleine borsten heeft.

Honderden mannen die zich gekwetst of aangesproken voelen reageren met de teksten CUP A of sorry, ik ben niet geïnteresseerd in vrouwen met een A CUP.

LEES OOK: Een man met een garnaaltje van 15cm komt er bij mij niet in, zegt vrouw

BEKIJK OOK  31- jarige dame uit Paramaribo mag niet alleen naar de winkel of op stap van haar vriend

Darius zegt dat hij dagelijks meemaakt dat vrouwen die er zeer belabberd uitzien, meerdere kinderen hebben van verschillende mannen en soms wel 50 kilo’s te zwaar zijn, toch het lef hebben om kritiek te hebben op de afmeting van mannen hun geslachtsdelen of hun uiterlijk.

“Zij zien er hondsberoerd uit, zijn klinisch obese maar stellen op datingapps toch nog zeer hoge eisen waar mannen aan zouden moeten voldoen alvorens ze met hen willen daten”, aldus de mannencoach.

Hij waarschuwt heren om ervoor te waken dat deze onaantrekkelijke vrouwen ze niet het vals gevoel geven dat ze inferieur zijn aan hen.

Bekijk de beelden hieronder. Foto ter illustratie.