fbpx

Vrouw die 'kort dood' was zegt dat ze de naar de hel is geweest

GFC NIEUWS- Een vrouw die ‘kort dood’ was, gelooft dat ze de hel heeft gezien en heeft sindsdien haar leven veranderd als gevolg van haar ervaring.

Na een accidentele overdosis stopte Stephanie voor enkele minuten met ademen. Terwijl de meeste mensen beweren een licht te zien aan het einde van een tunnel of een hemels rijk, gelooft Stephanie dat ze de hel heeft gezien. In haar ervaring zei Stephanie dat ze kon voelen dat ze op een slechte plek was en zag ze overal om zich heen bloed en narigheid.

Sinds haar bijna-doodervaring, gelooft Stephanie volgens Express dat ze de kans heeft gekregen om haar leven te veranderen of anders voor eeuwig in de hel te lijden.

BEKIJK OOK
Internationale schietwedstrijden gehouden te Para

Onderzoekers zijn er echter niet van overtuigd dat de ervaring van Stephanie noodzakelijkerwijs een teken is van het hiernamaals. Neurowetenschapper Christof Koch, president en hoofdwetenschapper van het Allen Institute for Brain Science, gelooft dat visioenen zoals die van de vrouw relatief normaal zijn. Hij gelooft dat visioenen van bijna-doodervaringen typisch tekenen zijn dat de zuurstof opraakt.

Lees ook: Dood gaan wij niet! Steeds meer bewijs dat het leven heel mooi doorgaat na de “dood” 

Foto ter illustratie: Felix Weinitschke