fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw die door ex-man negen keer werd gestoken met mes, daarna werd neergeschoten en blijvend gehandicapt is, vergeeft hem

GFC NIEUWS-09/12/20-  Een man die zijn vrouw neerschoot en haar blijvend gehandicapt achterliet, wordt mogelijk vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis nadat het slachtoffer had verteld dat ze hem vergeven heeft voor zijn daden.

De 27- jarige Mutlu Bilvar uit de Turkse stad Izmir was gehuwd met de twee jaar oudere Dogukan Bilvar. Het koppel werd ouders van twee kinderen.

In 2018 stak de man zijn vrouw op negen plekken van haar lichaam en werd de huwelijksrelatie na haar herstel stopgezet. De moeder besloot ergens anders op een geheime locatie bij een vriend te gaan wonen.

In mei 2020 kwam de geweldenaar achter haar verblijfplaats, drong de woning binnen en begon op haar te schieten. Ze werd eerst in haar been geraakt. Het slachtoffer had geluk omdat het vuurwapen weigerde toen hij nog meer schoten wilde lossen om haar af te maken.

OOK INTERESSANT
Voorlopige resultaten verkiezingen Jeugdraad Suriname bekend

De vrouw is door het schot in haar been permanent gehandicapt ondanks diverse operaties.

De dader werd opgepakt en opgesloten maar bleef vanuit de gevangenis zijn ex- vrouw met de dood bedreigen.

De moeder heeft de rechtbank nu officieel medegedeeld dat zij de man heeft vergeven en gaat zelfs met haar twee kinderen op bezoek bij de geweldenaar. Hij komt waarschijnlijk vervroegd vrij.

Foto: Brett Jordan