fbpx

Vrouw die bijna gedood werd door ex klaagt politie aan voor nalatigheid

GFC NIEUWS- Een moeder die bijna het leven liet, nadat haar ex haar aanviel met een vleesmes klaagt een politiebureau aan, vanwege nalatigheid om correct te handelen toen een vrouw 10 jaar eerder tegen dezelfde man aangifte deed.

Zoe Dronfield kwam erachter dat de vrpuw – die overigens ook agente is bij hetzelfde politiebureau – Jason Smtih had aangeklaagd voor verkrachting, mishandeling, diefstal en ontvoering.

Echter werd haar aanklacht onvoldoende onderzocht door West Midlands Police in Engeland en werd de man slechts drie maanden ingesloten.

Toen hij vrijkwam, begon hij kort daarna een relatie met Zoe, die zegt dat dit haar niet zou overkomen als de zaak correct was onderzocht en hij veel langer was ingesloten.

BEKIJK OOK
Noah kan eindelijk geopereerd worden

Zoe, 43, zegt: “hij stampte op mijn gezicht totdat mijn hoofd opzwol. Mijn gezicht was onherkenbaar. Ik liep een hersenbloeding op. Dit hoefde ik niet mee te maken als er juiste acties tegen hem waren ondernomen.”

Het vorig slachtoffer, 40, dat 24 jaar voor het bureau heeft gewerkt, zegt: “als het mij kon overkomen, kan het eenieder overkomen.

“Ik loop nog steeds rond met mentale wonden.”

Zoe beweert dat haar ex nog 14 andere slachtoffers heeft gemaakt.