fbpx

Vrouw die beweert dat ze zo mooi is dat mannen moeten betalen voor haar schoonheid wordt belachelijk gemaakt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Amerikaanse vrouw (foto) die een filmpje heeft geplaatst op sociale media waarin ze bluft hoe mooi ze is en mannen daarom smachtend naar haar kijken, wordt momenteel volledig belachelijk gemaakt.

De dame met een neusring gaat zelfs zo ver door te beweren dat haar schoonheid niet gratis te bewonderen mag zijn door mannen.

De beroemde Amerikaanse datingcoach Matt Cross (foto) laat in een reactie weten dat de vrouw een typisch geval is van een ’49er”.

“Ze krijgt qua uiterlijk het cijfer 4 maar denkt dat ze een 9 waard is. Zo zijn er een heleboel vrouwen op deze wereld die denken dat ze heel bijzonder zijn, terwijl ze totaal niets voorstellen”, beweert Cross.

BEKIJK OOK
25- jarige verliefde jongeman ruim anderhalf jaar 'misbruikt' door 41- jarige vrouw

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man sterft door vliegende rotorblad tijdens testvlucht in zelfgemaakte helikopter (video)

Dat wordt volgens hem mede veroorzaakt door zwakke mannen die vrouwen onterecht overstelpen met complimentjes die ze in de verste verte niet verdienen.

Hij stoort zich mateloos aan heren die onnodig aandacht schenken aan arrogante dames die volgens hem qua uiterlijk totaal niet aantrekkelijk zijn.

“Door de constante aandacht die deze zielige en desperate beta mannen geven aan deze onaantrekkelijke vrouwen, zijn ze er echt in gaan geloven dat ze voor anderen interessant zijn”, aldus de coach die duizenden mannen relatiebegeleiding geeft.

Foto: YouTube / Matt Cross

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER