fbpx

Vrouw die als masseuse werkt mag van bezitterige vriend niet bij mannen thuis masseren

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een masseuse uit Paramaribo, Suriname, heeft een streng verbod van haar nieuwe vriend gekregen om nog langer mannen thuis te behandelen.

De 39- jarige vrouw gaat al sinds 2018 zes dagen in de week naar haar vaste klanten om ze thuis te masseren tegen een redelijke vergoeding en is zo in staat om de opvoeding van haar enige kind te bekostigen.

De nieuwe man in haar leven met wie ze niet samenwoont heeft na het horen van een roddel echter aangegeven dat hij de liefdesrelatie direct verbreekt indien ze nog langer mannen masseert.

GFC Nieuws Lifestyle verneemt van een lid van het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) dat de dame door deze ontzegging veel geldinkomsten misloopt en de vriend weigert het verlies te compenseren.

BEKIJK OOK
Jongedame kan het niet meer aan: vader moet eerst haar dates goedkeuren en keurt allen af

Het KIVC is van oordeel dat er hier sprake is van vrouwenonderdrukking en de dertiger zelf mag beslissen wie ze wel en niet wil masseren, als zij zich maar houdt aan de morele normen.

De vriend heeft zijn geliefde ervan beschuldigd in sommige gevallen iets meer dan alleen lichaamsmassages uit te voeren. De vrouw ontkent de aantijgingen en zegt zich aan beschaafde protocollen te houden.

Foto ter illustratie.