Vrouw deelt ziekenhuisfoto van haar en stervende moeder om anderen te waarschuwen voor Covid-19

GFC NIEUWSREDACTIE- Een vrouw die 24 uur voordat ze stierf een post van haar en haar door coronavirus-getroffen moeder in het ziekenhuis deelde, heeft anderen gewaarschuwd voor de gevaren van het virus.

De 49-jarige Anabel Sharma uit Engeland deelde de foto van haar en haar moeder Maria Rico, 76, terwijl ze elkaars handen vasthielden en samen in het ziekenhuis lagen.

Ze schreef: “Laat dit jou niet overkomen.” De moeder en dochter werden in oktober opgenomen in de Leicester Royal Infirmary. Anabel gelooft dat ze ziek werden, samen met hun hele gezin, nadat haar 12-jarige zoon Isaac de ziekte opliep toen hij in september naar school terugkeerde.

Zoals gerapporteerd door LAD Bible, zei Anabel: “De snelheid waarmee Covid onze familie verwoestte, is beangstigend. Iedereen kan het krijgen en het is roulette of je het zult overleven. Als iemand erover denkt de regels te overtreden, zou ik er bij hen op aandringen om in mijn schoenen te kruipen en na te denken over hoe het zou kunnen zijn om je moeder te zien sterven, of te horen krijgen dat je misschien doodgaat.”

“Ik vroeg ze elke dag of ik dood zou gaan, en ze zeiden dat ze het niet wisten. Mijn moeder stierf op de ICU. Het vriendelijke team zorgde ervoor dat mijn bed naast dat van mijn moeder was, zodat ik tot het einde bij haar kon zijn.”

Tragisch genoeg was Anabel te ziek om de begrafenis van haar moeder bij te wonen. Het geheel kon ze wel via een livestream volgen.

Foto: Anabel Sharma